Trisobno stanovanje

Izola/Isola, Izola

Šifra oglasa: PS60280GG
Posredovanje: prodaja
Cena: 180.000,00 €
Velikost: 72,40 m²
Nadstropje: 2.
Leto izgradnje: 1980
Oprema: klima, radiatorsko ogrevanje, ogrevanje z elektriko, ogrevanje na drva
Ostalo: balkon, shramba v kleti, zemljiška knjiga
Energetski razred: Energetska izkaznica v pridobivanju

IZOLA - LIVADE

V Izoli, natančneje v Livadah, prodamo prostorno, svetlo triobno stanovanje, ki se nahaja v drugem nadstropju bloka brez dvigala. 

Tloris stanovanja je sledeči: vstopni hodnik, kopalnica, ločen wc, otroška spalnica, glavna spalnica, dnevna soba iz katere dostopamo do jedilnice in kuhinje. Iz jedilnice je omogočen izhod na prostoren balkon.

Parkiranje je zagotovljeno na velikem parkirišču v okolici bloka. V kletnih prostorih objekta se nahaja lastniška klet, v pritličju pa kolesarnica. Ogrevanje v stanovanju je trenutno s pomočjo klime in peči na drva, možnost pa je uporabe centralnega blokovskega ogrevanja. Kopalnica in wc sta potrebna prenove. Okna v stanovanju so bila zamenjana leta 2018.

V bližini se nahaja vsa najpomembnješa infrastruktura...šola, vrtec, trgovine, pošta, avtobusno postajališče,.. Center mesta je lahko dostopen tudi peš. 

Stanovanje je primerno za mlade družine.

VABLJENI!

POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + DDV.

Gorazd Furlanič
Telefon 031/332-945
Gsm 031/332-945
E-mail gorazd@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!