Samostojna hiša

Koper/Capodistria, Ankaran

Šifra oglasa: PH60316VV
Posredovanje: prodaja
Cena: 290.000,00 €
Velikost: 91,20 m²
Zemljišče: 328,00 m²
Nadstropje: P+1
Leto izgradnje: 1994
Oprema: zemeljski plin, ogrevanje na drva, vrt, ograjeni vrt
Ostalo: atrij, terasa, več parkirnih mest, bazen, , zemljiška knjiga, shramba

ANKARAN - HIŠA S POGLEDOM NA MORJE IN PRIVATNIM BAZENOM

V manjšem zaselku počitniških hišk le slab kilometer od morja prodamo samostojno manjšo hišo s prelepim pogledom na morje. Pred hišo se nahajata večje tlakovano parkirišče ter dvorišče, za hišo pa je postavljen bazen idealen za sprostitev v vročih poletnih dnevih. Iz bazena se prav tako odpira pogled na morje. Do hiše vodi privatna ograjena dovozna pot, uporabljena samo s strani prebivalcev zaselka počitniških hišk.  

Hiša se razprostira v dveh etažah (P + 1). V pritlični etaži so kopalnica s tušem, stopnišče v prvo nadstropje ter odprt dnevno bivalni prostor s kuhinjo ter izhodom na teraso. Prvo nadstropje pa zajema predprostor, kopalnico s kadjo, manjšo sobo z izhodom na bazen, glavno spalnico in še eno večjo sobo (trenutno preurejena v dve spalnici) vse z izhodom na balkon iz katerega se odpira pogled na morje vse do Pirana. V pritličju se z vhodom ločenim od glavnega nahaja tudi manjša shramba.

Ogrevanje v hiši je urejeno preko samostojne plinske peči ter s kaminsko pečjo na drva. Na dvorišču pred hišo stoji manjši roštilj. Do morja in manjšega pristanišča s privezi se lahko dostopa tudi peš - približno 15 minut hoje.

Zaradi svoje velikosti in lege je hiška primerna tako kot vikend kot tudi za stalno prebivanje.

POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + DDV.

Vlasta Prešeren
Telefon 031/670-395
Gsm 031/670-395
E-mail vlasta@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!