Dvojček hiša

Piran/Pirano, Portorož

Šifra oglasa: PH60559VV
Posredovanje: prodaja
Cena: 300.000,00 €
Velikost: 142,90 m²
Zemljišče: 248,00 m²
Nadstropje: pritličje
Leto izgradnje: 1976

VRSTNA HIŠA - DVOJČEK - KONČNA

Prodamo prostorno vrstno hišo - dvojček, končni z možnostjo dogradnje in večjim zemljiščem 248m2 v objemu mediteranskega raslinja in s pogledom na Lucijo, marino in morja iz druge etaže.

Hiša obsega: tlakovano parkirišče za dva avtomobila, garažo ter delavnico s posebnim vhodom. Iz Garaže vstopamo tudi na zgornji del večjega vrta in letne kuhinje.

Vhod v hišo obsega. hodnik, posebaj večji apartma z sobo in kuhinjo ter kopalnico z wc, tušem in umivalnikom. V pritličju se nahaja še kurilnica, peč na nafto - centralno ogrevanje in klimatske naprave.

V prvi etaži je: hodnik, wc z umivalnikom in pralnim strojem, prostorna dbevna z jedilnico, delno ločeno manjšo kuhinjo in z izhodom na južno teraso in na severni strani z izhodom na letno pokrito kuhinjo z večjim vrtom, obdan z palmami in mediteranskim drevjem. Nad garažo je še prostor za dogradnjo nadstropja.

V drugi etaži sta dve večji spalnici ter manjša spalnica kot kabinet in večja kopalnica z banjo in toaletom ter umivalniki. Z nadstropja imamo pogled na morje. Iz sob so izhodi na teraso.

Hiša je potrebne prenove, je pa komplet opremljena in možnost vselitve je lahko v roku 60 dni.

Nahaja se v prijetnem okolju, ki nudi mir in urejen dostop.

Prodajalec bi zamenjal hišo z doplačilom za manjše stanovanje z dvigalom in odprto teraso ali s stanovanjem v pritličju.

Vabljeni na ogled

POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % + DDV.

 

Vlasta Prešeren
Telefon 031/670-395
Gsm 031/670-395
E-mail vlasta@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!