Trisobno stanovanje

Koper/Capodistria, Bertoki

Šifra oglasa: PS60315VV
Posredovanje: prodaja
Cena: 132.000,00 €
Velikost: 74,10 m²
Nadstropje: 2.
Leto izgradnje: 1989
Oprema: klima, ogrevanje na drva, domofon
Ostalo: atrij, balkon, shramba v kleti, zemljiška knjiga

KOPER - BERTOKI - DVE ZEMLJIŠČI V UPORABI

V mansardi manjšega stanovanjskega kompleksa v Bertokih prodamo svetlo, prostorno trisobno stanovanje velikosti 74 m2. Kljub mansardni oznaki je stanovanju zagotovljena standardna višina v vseh prostorih. Stanovanje se ponaša s kar dvemi zemljišči, ki sta sicer v uporabi. Zemljišče ob hiši velikosti približno 50 m2 predstavlja idealno priložnost za preživljanje prostega časa na prostem, zemljišče za hišo, velikosti približno 40 m2, pa je primerno predvsem za pridelavo vrtnin. Dodatno se v pritličju objekta nahaja prostorna klet. Za varnost skrbijo glavna protivlomna vrata. Stanovanje se trenutno ogreva s pomočjo večje peči na drva in klimatske naprave.

RAZPOREDITEV PROSTOROV

Vstopni hodnik, kopalnica, manjša spalnica, glavna spalnica, dnevna soba povezana s kuhinjo in izhodom na manjši balkon. Vsi prostori v stanovanju so potrebni adaptacije. 

PARKIRANJE

Za objektom leži veliko parkirišče namenjeno le stanovalcem, dodatno pa je mogoče parkirati na parkirišču ob objektu. 

DODATNO

Hitri in enostavni dostop do Kopra in hitre ceste Koper - Škofije. Stanovanje je vpisano v Zemljiško knjigo, prosto vseh bremen in na voljo TAKOJ! Idealna priložnost za mlajšo družino. Možnost dogovora glede cene!!

Vabljeni!

POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + DDV.

Vlasta Prešeren
Telefon 031/670-395
Gsm 031/670-395
E-mail vlasta@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!