Drugo hiša

Umag, Bašanija

Šifra oglasa: PH60209GG
Posredovanje: prodaja
Cena: 299.000,00 €
Velikost: 133,00 m²
Zemljišče: 170,00 m²
Nadstropje: K+P+1
Leto izgradnje: 2017

ČETVORČEK - BAŠANIJA

Na izredno priljubljeni lokaciji v Bašaniji prodamo novozgrajeno, moderno enoto četvorčka. Nahaja se v urejenem okolju novozgrajenih hiš, le 300 metrov od morja ter svetilnika v Savudriji. Enota razpolaga s 133 m2 uporabne površine ter stoji na zemljišču velikosti 170 m2. Moderna gradnja z vsemi potrebnimi lastnostmi za lagodno preživljanje časa v toplem objemu doma. Ogrevanje v hiši je talno s pomočjo toplotne črpalke. Enota je celoti opremljena z opremo višjega cenovnega razreda ter se tako tudi prodaja.

Razgiban tloris se razprostira v treh etažah (K + P + 1):

  • V pritlični etaži se nahajajo vstopni hodnik, kopalnica za goste, kuhinja ter prostorni osrednje bivalni prostor z omogočenim izhodom na teraso z letno kuhinjo ter zelenico zasajeno z mediteranskim rastlinjem. Po projektih je na zemljišču mogoče postaviti tudi bazen. Terasa nudi večjo mero udobja in miru čez vse letne čase.
  • V nadstropju se nahajajo dve spalnici ter kopalnica s kadjo. Glavna spalnica je zelo prostorna ter razpolaga z garderobno omaro ter izhodom na velik balkon iz katerega se odpira delni pogled na morje ter svetilnik v Savudriji. Zaradi same velikosti spalnice jo je mogoče razdeliti ter na ta način pridobiti dve manjši spalnici.   
  • V podkletenih prostorih se nahajajo prostorna shramba (klet) ter toplotna črpalka. Pred vhodom je lastniško tlakovano parkirno mesto primerno za dva avtomobila.

V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura: trgovine, šola, pošta, restavracije s tradicionalno istrsko in mediteransko kuhinjo, igrišča, kolesarske poti, sprehajališča do morja. V neposredni bližini se nahaja tudi moderno golf igrišče (Crveni vrh). Oddaljenost do mejnega prehoda le 15 km.

Vabljeni na ogled!

Pogoji nakupa: plačilo davka pri prodaji nepremičnine na Hrvaškem v višini 3% od pogodbene vrednosti, plačilo sestave pogodbe pri notarju na Hrvaškem.

Gorazd Furlanič
Št. licence 03020
Telefon 031/332-945
Gsm 031/332-945
E-mail gorazd@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!