Triinpolsobno stanovanje

Izola/Isola, Izola

Šifra oglasa: PS60603GG
Posredovanje: prodaja
Cena: 268.000,00 €
Velikost: 77,50 m²
Nadstropje: 2.
Leto izgradnje: 2016
Oprema: klima, radiatorsko ogrevanje, zemeljski plin, domofon, varovanje
Ostalo: loggia, shramba v kleti, dvigalo, garaža, dve parkirni mesti, zemljiška knjiga
Energetski razred: B1 (15-25 kWh/m²a)

V Izoli, natančneje v Livadah, prodamo prostorno, svetlo triinpolsobno stanovanje (uporabne površine 69,80 m2), ki se nahaja v drugem nadstropju novejšega stanovanjskega kompleksa z dvigalom ter nudi čudovit odprt pogled na morje in staro mestno jedro.

Razporeditev prostorov v stanovanju je sledeči: vstopni hodnik, kopalnica, ločen wc, kabinet (možnost preueditve v sobo), otroška spalnica, glavna spalnica, dnevno-bivalni prostor s kuhinjo ter izhodom na loggio iz katere se odpira pogled na morje in Izolo. Tloris stanovanje je zasnovan tako, da ločuje spalni del od dnevno-bivalnega.

Stanovanje ima vse ločene priključke, optiko, ogrevanje na plin, v dnevnem prostoru in v vsaki spalnici je inverter klimatska naprava. Stanovanje se ponaša z nizkimi mesečnimi stroški. Parkiranje je zagotovljeno v dveh lastniških nadstandardnih parkirnih boksih v podzemni garaži ter za goste pred stanovanjskih kompleksom. V podzemni garaži se prav tako nahajata lastniška klet ter skupna kolesarnica.

Izredno mirna lokacija, bližina morja ter vse infrastrukture (šola, vrtec, trgovine, pošta, avtobusno postajališče,..). Center mesta ter plaže so lahko dostopni tudi peš. V neposredni bližini se nahaja tudi znana kolesarska pot Parenzana. Primerno kot počitniško stanovanje ali stalno prebivanje.

VABLJENI NA OGLED!!

Gorazd Furlanič
Št. licence 03020
Telefon 031/332-945
Gsm 031/332-945
E-mail gorazd@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!