Dvosobno stanovanje

Piran/Pirano, Seča

Šifra oglasa: PS60688GG
Posredovanje: prodaja
Cena: 233.240,00 €
Velikost: 75,44 m²
Zemljišče: 49,00 m²
Nadstropje: pritličje
Leto izgradnje: 2019
Oprema: talno ogrevanje, ogrevanje s toplotno črpalko, ogrevanje z elektriko
Ostalo: atrij, terasa, dve parkirni mesti, shramba

PORTOROŽ - SEČA - NOVOGRADNJA

V Seči na zelo atraktivni lokaciji prodamo novozgrajeno dvosobno stanovanje neto površine 57,81 m2. Lokacija nepremičnine je izredno preprosto dosegljiva, saj se nahaja v bližini cestne povezave Lucija - mejni prehod Sečovlje. Kljub temu pa je nepremičnina primerno odmaknjena od ceste in hrupa. Stanovanje s svojo jugozahodno lego omogoča predvsem zaščito pred burjo in obilico dnevne svetlobe v popoldanskem času. Pred objektom se ob dovozni cesti nahajata dve lastniški parkirni mesti, pred stanovanjem pa je še lastniški atrij velikosti 49 m2, ki nudi večjo mero zasebnosti. Ogrevanje stanovanja je urejeno preko talnega gretja povezanega na lastniško enoto toplotne črpalke.

Razgiban in moderno zasnovan tloris zajema hodnik, shrambo, kopalnica, spalnica ter velik dnevno bivalni prostor z izhodom na teraso in atrij. Stanovanju pripada lastniška zunanja shramba z ločenim vhodom.

V bližini novozgrajenega zaselka se nahajajo restavracija, avtobusna postaja, sprehajalne poti, morje, osnovna šola in vrtec. Lucija je od same lokacije nepremičnine odmaknjena manj kot kilometer.

V oglaševano ceno je že vključen DDV na novogradnje! Enote se prodajajo po načelu ključ v roke.

Vila Portorož d.o.o.
Gsm 031 670 395
E-mail info@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!