Samostojna hiša

Trieste, Muggia

Šifra oglasa: VP H/IT /2020
Posredovanje: prodaja
Cena: 470.000,00 €
Velikost: 320,00 m²
Zemljišče: 1.400,00 m²
Leto izgradnje: 1990
Leto prenove: 2005

KOPER - MUGGIA - OB Slovenski meji - ITALIJA

Na čudovitem delu Italijanske obale prodamo vilo z bazenom in večjim zemljiščem.

Vila obsega : Preko zaprtega portona vhod v garažo, kjer je še inštalacija za bazen, prehod po hodniku v kletne prostore vile v večji družabni prostor z zidanim kaminom, večjo kopalnicvo z wc, shrambo in dodatnium prostorom, kateri lahko služi kot vinoteka ali pa si lahko uredite fitnes , oz. spa .ter izhod na notranji del atrija.

V pritličju: Vhod z dveh strani, na eni je vhod v prijetno kuhinjo v kamnu in lesu, ter predprostor za shrambo ali garderobo, prehod v velik dnevni prostor z razgledom na Tržaški zaliv in Trst, morje, izhod na večjo teraso v kamnu, v nadaljevanju je posebaj apartma za goste z koipalnico z tušem in wc, spalnica z garderobo, v medeetaži pa sta dodatno še ločeni spalnici ,večja zakonska  in manjša otroška z kopalnico in wc ter izhodom na strešno teraso.

Pred vilo je večji bazen, obdan z kamnom in tikom, drevjem in mediteranskim rastlinjem, pod baldahinom se vc oazi zelenja vsedemo za kamnito mizo , nedaleč pa imamo pokriti ločeno letno kuhinjo z zidanim kaminom in umivalnikom, vse v kamnu ter večjo kamnito mizo z lesenimi klopmi za prijetna druženja ter manjšo shrambo za vse potrebno.

Že sam kamnit vhod nas popelje od vhoda mimo vrtov do vile.

Ogrevanje je centralno na mestni plin, ter klimatske naprave.

Del hiše je stari in obnovljen iz leta 1991, drugi del pa je bil grajen 2005, tako da je vila prazna in takoj na razpolago.

Nahaja se nad marino San Rocco in je v bližini vse infrastrukture.

Oddaljeno 10 km od Kopra

Vabljeni

 

 

Vlasta Prešeren
Telefon 031/670-395
Gsm 031/670-395
E-mail vlasta@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!