Samostojna hiša

Piran/Pirano, Portorož

Šifra oglasa: PH02604VV
Posredovanje: prodaja
Cena: 1.500.000,00 €
Velikost: 281,40 m²
Zemljišče: 986,00 m²
Leto izgradnje: 1987
Leto prenove: 1997
Energetski razred: Energetska izkaznica v pridobivanju

Na odlični lokaciji nad Portorožem prodamo komplet renovirano atrijsko zasnovano vilo s prelepim razgledom na celotno obalo (Marino Portorož, soline, Portorož, Bernardin, Piranski zaliv in proti Hrvaški obali).

Hiša zajema: zaprt parking za 4 avtomobile, zaprta zunanja dnevna soba za sprejem gostov. V medetaži imamo hodnik, veliko kopalnico s kadjo, wc posebej, po stopnicah navzdol pridemo v kuhinjo z jedilnico ter s prehodom v dnevni prostor s kaminom. Iz teh prostorov je izhod na letno teraso s kaminom in zelenico s fontano. V nadstropju so tri spalnice, v mansardi še garderobna soba ali pa prostor za atelje, pisarno... V kletnih prostorih je še kopalnica z wc-jem, kurilnica in shramba. Hišo odlikujejo visoki stropovi, masiven les, renesančno pohištvo... Zraven sta še dva ločena manjša apartmaja s kuhinjo in svojo kopalnico ter z lastnim vhodom in pogledom na morje (primerno za goste,prijatelje ali za oddajo...)

Okolico hiše krasi vrt s sadnim drevjem, primeren za sproščanje v senci. Mirna lokacija, pogled na morje pa vendarle ste v treh minutah v centru Portoroža.

VABLJENI!

POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo 2% DPN

Vlasta Prešeren
Telefon 031/670-395
Gsm 031/670-395
E-mail vlasta@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!