Dvostanovanjska hiša

Buje, Kaldanija

Šifra oglasa: VP/H3/2020
Posredovanje: prodaja
Cena: 485.000,00 €
Velikost: 300,00 m²
Zemljišče: 703,00 m²
Nadstropje: P+1
Leto izgradnje: 2018
Oprema: klima, talno ogrevanje, ogrevanje s toplotno črpalko
Ostalo: terasa, več parkirnih mest, bazen, zemljiška knjiga, shramba

Na prodaj dvostanovanjska vila, ki se nahaja v mirnem območju luksuznih hiš. Hiša stoji na zemljiščem velikosti 703 m2 na katerem stojijo tudi bazen, kamin, bar ter manjši objekt velikosti 50 m2 v katerem se nahajajo fitnes, pisarna in shramba. 

Celotno pritlično nadstropje zajema 4 sobno stanovanje s sledečo razporeditvijo dnevna soba in kuhinjo, tri spalnice, dve kopalnici, shramba in nadkrita terasa. V prvem nadstropju hiše se nahaja veliko trisobno stanovanje. 

Moderno in luksuzno pohištvo. Pri gradnji so bili uporabljeni samo materiali najboljše kakovosti. Po celotni hiši je položeno talno gretje, povezano na toplotno črpalko. Klime se nahajajo po celotni hiši. Hiša ponuja možnost tudi vgradnje kamina.

Dvorišče pa krasi stara oljka in prav posebno zasnovana razsvetljava. Parkirišče je dovolj veliko za 7 avtomobilov. 

Hiša se nahaja na čudoviti lokaciji le 6 km od morja in urejene plaže, 2km od Slovenije, 6 km Portoroža. V neposredni bližini je tudi kolesarska in sprehajalna steza Parenzana, vinske ceste, aquapark.

Vabljeni!

Pogoji nakupa: plačilo davka pri prodaji nepremičnine na Hrvaškem v višini 3% od pogodbene vrednosti, plačilo sestave pogodbe pri notarju na Hrvaškem.

Vlasta Prešeren
Telefon 031/670-395
Gsm 031/670-395
E-mail vlasta@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!