Dvojček hiša

Koper/Capodistria, Koper

Šifra oglasa: VP/H/2020
Posredovanje: prodaja
Cena: 1.600.000,00 €
Velikost: 357,40 m²
Leto izgradnje: 2007
Leto prenove: 2019

KOPER - MARKOVEC - LUKSUZNA DVOJČEK HIŠA Z BAZENOM IN POGLEDOM NA MORJE IN ALPE

Nahaja se na koncu zaprte ulice z dvemi pokritimi parkirnimi mesti. Dostop je urejena asfaltirana pot, okolica urejena, naselje, lepih in urejenih vrstnih hiš.

Obsega: Vhod preko kamnitih stpnic in kovane ograje , obdane z prekrasno oljko do vhoda v hišo, kjer imamo manjši predprostot,wc za goste,veliko dnevno z kaminom, jedilnico in kuhinjo z kuhinjskim otokom, vse z izhodom na večjo teraso , z večjimi panoramskimi stekli,  z pogledom na morje in alpe ter mesto Koper.

V 1. etaži je večji predprostor z wc in tušem, otroška konfortna soba z izhodom na teraso ter večja zakonska spalnica z beuty kotičkom in garderobo ter izhodom na teraso.

V pritličju objekta je večja kamnita kantina z kaminom, posebaj večji apartma za goste z dnevnoin večjo spalnico ter svojo kopalnico t tuš kabino in wc, prostor za pranje in likanje, ter prostor kjer je toplotna črpalka.

V nivoju pritličja kjer dostopamo po notranjih ali zunanjih stopnicah se nahaja še ogrevan bazen z večjo teraso za prijetno druženje ali oddih.

Hiša ima vgrajene vrhinske elektro naprave, pohištvo je vse po meri znanega Italijanskega oblikovalca Minotti, povsod je les, kamen in kakovostni materiali. Vsa hiša je obložena v kamen, ima ogrevanje na toplotno črpalko, talno gretje, hlajenje in prezračevanje

V bližini je vsa potrebna infrastruktura od trgovin, postajališča, bolnice, šole..

Za vse kateri želijo nekaj več , predvsem pa je prijetna in topla z prekrasnim razgledom na morje.

Možna menjava za vilo v Portorožu ali Izoli z odprtim pogledom na morje.

Vabljeni!

Vlasta Prešeren
Telefon 031/670-395
Gsm 031/670-395
E-mail vlasta@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!