Štirisobno stanovanje

Murter, Murter

Šifra oglasa: PS60750VV
Posredovanje: prodaja
Cena: 352.350,00 €
Velikost: 115,40 m²
Nadstropje: 1.
Leto izgradnje: 2020
Ostalo: atrij, terasa, parkirno mesto, zemljiška knjiga

EKSKLUZIVNO ATRAKTIVNO STANOVANJE V TRISTANOVANJSKI VILI V 1. VRSTI OD MORJA

Na otoku Murter v prvi vrsti od morja prodamo novozgrajeno luksuzno štirisobno stanovanje s prostorno teraso iz katere se odpira čudovit pogled na morje in sosednje otočke. Luksuzno stanovanje leži v 1. nadstropju tristanovanjske moderne vile v samem miru in zelenju le korak od morja. Pri gradnji vile so bili uporabljeni samo materiali najboljše kakovosti. 

Moderno zasnovan tloris stanovanja zajema vstopni hodnik, ločen wc, 3 spalnice, 2 kopalnici, velik dnevni prostor povezan s kuhinjo vse z izhodom na pokrito teraso. Glavna spalnica razpolaga z lastno kopalnico. Zasebna terasa nudi čudovit pogled na kristalno čisto morje in sosednje otoke.

Objekt je enostavno dostopen po lokalni cesti. Parkiranje je za lastnike stanovanja zagotovljeno na lastniškem parkirišču pred vilo.

Vila je nova in opremljena s kakovostnimi materiali. Okna so aluminijasta z aluminijastimi zavesami (električni valj) in komarniki. Tla so prekrita s kakovostnimi keramičnimi ploščicami. Apartmaji so opremljeni s klimatsko napravo v vsaki sobi in talnim gretjem v kopalnicah. Kabelska televizija. Video domofoni. Predinstalacija za alarmni sistem, skupni video nadzor in predinstalacija za polnilce električnih avtomobilov. Možnost najema priveza za čoln.

Ekskluzivna lokacija samo korak od morja ter odmaknjena od samega centra mesta, kljub temu pa lahko dostopna tudi peš. V neposredni bližini se nahajajo znamenite murterske peščene plaže s kristalno čisto vodo, katere so enostavno dostopne peš. Za vse ljubitelje kulinarike se v bližini nahajajo prestižne restavracije s tradicionalno morsko prehrano. 

Predvideno dokončanje objekta je konec leta 2020. 

Idealna priložnost za nekoga, ki si želi preživljati počitniške dni v objemu morja, narave in miru ali investiranja v nepremičnino za oddajanje na Hrvaškem.

Ostala stanovanja v vili si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Pohitite ter si zagotovite prednost pred ostalimi kupci te ekskluzivne nepremičnine, katera vas bo sigurno očarala v vsej svoji atraktivnosti!

Vila Portorož d.o.o.
Gsm 031 670 395
E-mail info@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!