Trisobno stanovanje

Murter, Murter

Šifra oglasa: PS60751VV
Posredovanje: prodaja
Cena: 320.000,00 €
Velikost: 115,90 m²
Nadstropje: 2.
Leto izgradnje: 2020
Ostalo: terasa, parkirno mesto, zemljiška knjiga

EKSKLUZIVNO - ATRAKTIVNO - PENTHOUSE - STANOVANJE V TRISTANOVANJSKI VILI V 1. VRSTI OD MORJA

Na otoku Murter v prvi vrsti od morja prodamo novozgrajeno luksuzno penthouse trisobno stanovanje z veliko teraso iz katere se odpira dih jemajoč pogled na morje in sosednje otočke. Luksuzno stanovanje leži v najvišjem nadstropju tristanovanjske moderne vile v samem miru in zelenju le korak od morja. Pri gradnji vile so bili uporabljeni samo materiali najboljše kakovosti. 

Moderno zasnovan tloris stanovanja zajema vstopni hodnik, ločen wc, 2 spalnici, 1 kopalnico, velik dnevni prostor povezan s kuhinjo vse z izhodom na odkrito teraso. Glavna spalnica razpolaga z izhodom na teraso. Zasebna terasa nudi čudovit, odprt pogled na kristalno čisto morje in sosednje otoke.

Objekt je enostavno dostopen po lokalni cesti. Parkiranje je za lastnike stanovanja zagotovljeno na lastniškem parkirišču pred vilo.

Vila je nova in opremljena s kakovostnimi materiali. Okna so aluminijasta z aluminijastimi zavesami (električni valj) in komarniki. Tla so prekrita s kakovostnimi keramičnimi ploščicami. Apartmaji so opremljeni s klimatsko napravo v vsaki sobi in talnim gretjem v kopalnicah. Kabelska televizija. Video domofoni. Predinstalacija za alarmni sistem, skupni video nadzor in predinstalacija za polnilce električnih avtomobilov. Jacuzzi vključen v ceno stanovanja. Možnost najema priveza za čoln.

Ekskluzivna lokacija samo korak od morja ter odmaknjena od samega centra mesta, kljub temu pa lahko dostopna tudi peš. V neposredni bližini se nahajajo znamenite murterske peščene plaže s kristalno čisto vodo, katere so enostavno dostopne peš. Za vse ljubitelje kulinarike se v bližini nahajajo prestižne restavracije s tradicionalno morsko prehrano. 

Predvideno dokončanje objekta je konec leta 2020. 

Idealna priložnost za nekoga, ki si želi preživljati počitniške dni v objemu morja, narave in miru ali investiranja v nepremičnino za oddajanje na Hrvaškem.

Ostala stanovanja v vili si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Pohitite ter si zagotovite prednost pred ostalimi kupci te ekskluzivne nepremičnine, katera vas bo sigurno očarala v vsej svoji atraktivnosti!

Vila Portorož d.o.o.
Gsm 031 670 395
E-mail info@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!