Dvosobno stanovanje

Koper/Capodistria, Ankaran

Šifra oglasa: PS60753VV
Posredovanje: prodaja
Cena: 275.000,00 €
Velikost: 65,00 m²
Nadstropje: 1.
Leto izgradnje: 2009
Oprema: klima
Ostalo: terasa, pokrit parkirni prostor, zemljiška knjiga

Dupleks penthouse stanovanje s pogledom na morje v Ankaranu

V stanovanjskem kompleksu Oltra v Ankaranu prodamo duplex dvosobno stanovanje katero nudi pogled na morje in Koper. Duplex se nahaja v elitnem stanovanjskem kompleksu, zgrajenem leta 2009, in ima neposreden dostop do plaže. Nepremičnina je odlična za stalno udobno življenje, kot počitniško stanovanje na morju ali kot naložba za najem (lahko se proda s podjetjem z visoko oceno rezervacije (9,6) z bazo stalnih strank).

Na spodnjem nivoju dupleksa so dnevna soba s kuhinjo in jedilnico, kopalnica in balkon z BBQ. Na zgornjem nivoju je spalnica z zakonsko posteljo in veliko teraso s čudovitim pogledom na morje, borov gozd in okolico.

Duplex ima sistem pametnega doma, klimatsko napravo in vse potrebne povezave. Apartmaju pripadata pokrito parkirno mesto in shramba (4 m2).

Nesporne prednosti stanovanja so: pametna postavitev, odprt pogled na morje, zdravilni zrak, popolna zasebnost in sproščeno vzdušje, slikovita okolica, sprehajalno območje ob morju in seveda neposredni dostop do plaže. V bližini je vsa urbana infrastruktura, ki je potrebna za življenje: restavracije, trgovine, banke. Trst je z avtom le 15 minut, Koper pa 10 minut. 

Vabljeni!

Vlasta Prešeren
Telefon 031/670-395
Gsm 031/670-395
E-mail vlasta@vila-portoroz.si
Naročite se na nove oglase
Sveže obveščanje o novostih in nepremičninah po celotni Sloveniji!!!